Onderwerp: Beëindiging Markt van Mogelijkheden
datum: 11 november 2015


Beste betrokkene bij de Markt van Mogelijkheden,

We hebben het besluit om wel of niet de Markt van Mogelijkheden te organiseren, lang uitgesteld. We wilden aan de ene kant heel graag door met dit evenement, met name omdat zoveel van onze cliënten er behoefte aan hadden en er veel plezier aan beleefden. En ook voor (oud) standhouders en geïnteresseerden was de Markt van Mogelijkheden een prachtig middel om aanbod aan onze cliënten te laten zien.

 
Aan de andere kant heeft de transitie in de zorg aan MEE een nieuwe rol gegeven. Alles is gericht om de cliënten nu via de lokale gebiedsteams te bedienen. Daar gebeurt het. Zo zien we al veel lokale initiatieven ontstaan om cliënten te verbinden met het lokale aanbod. Daar hebben alle betrokkenen veel in te leren, maar de eerste stappen zijn gezet.

Onze eerste nieuwe stappen als MEE gaan over het ondersteunen van de professionals in de gebiedsteams. We zorgen voor nieuwe kennis, we helpen teams om vanuit hun talent tot bloei te komen, we initiëren sociale innovaties in samenwerking met lokale partners, en zo voort. Uiteindelijk allemaal bedoeld om mensen met een beperking te helpen. We willen ook de kennis over de organisatie van de Markt van Mogelijkheden delen met de lokale partners, zodat vele nieuwe markten vele bezoekers mogen verwelkomen.

Het Fries Congrescentrum is met partners bezig met een nieuw initiatief om een markt te organiseren, ook voor de doelgroep. Op het moment dat het nieuwe initiatief concreet wordt, zullen zij contact met u opnemen. 

We willen u hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van de Markt de afgelopen jaren. We wensen u heel veel goeds met uw werk voor de doelgroep en hopen u in vele lokale initiatieven tegen te komen.

 

Joop Stienstra, Manager MEE Friesland

 

 

 

De MvM 2014 wordt georganiseerd door

MEE Friesland
en
Zorgbelang Fryslân.

--

Sport Fryslân organiseert de sportmanifestatie

MEE-logo-oranje-wit-135px.jpg

 

 


logo_zorgbelangfryslan.jpg